top of page

Stichting Meester Rembrandt

                       

Stichting Meester Rembrandt is een platform met leermeesters en organisaties die hun kennis en kunde willen inzetten op scholen in de regio. Bijvoorbeeld met (online) gastlessen over hun professie/vakgebied, vaklessen, projecten, inspirerende levensverhalen of bijles aan leerlingen die dat nodig hebben. Bezoek onze Linkedin pagina voor inspirerende voorbeelden.

Wat zijn leermeesters?

Je kunt bij leermeesters denken aan ondernemers, wetenschappers, (top)sporters, vakmensen en professionals. Veelal gepassioneerde mensen die naast hun werk bij willen dragen aan het onderwijs. Maar bijvoorbeeld ook ervaringsdeskundigen, leraarondersteuners, assistenten en voorleesmoeders. Schrijf je gerust in als leermeester!

Waarom is deze stichting opgericht?

Iedere school zet tegenwoordig externen in of hebben ooit wel eens iemand uitgenodigd in de les. Meestal is dat ter vervanging of iemand die een aanvulling kan geven op de lesstof of passend is binnen een bepaald thema. De kwantiteit en kwaliteit van deze bezoeken zijn echter vaak afhankelijk van het netwerk van een docent en/of zijn of haar zoekskills op internet. Meester Rembrandt maakt dit proces gemakkelijk voor alle docenten en scholen. De stichting streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te motiveren om hun kennis en kunde te delen met de toekomstige generatie.

Bezoek vooral even de site www.meesterrembrandt.nl  

                               

Iedereen kan een rembrandt zijn

bottom of page